پروژه نیرو زمینی ارتش چیتگر: معرفی برج های نارنج (4گانه)

پروژه نیرو زمینی ارتش چیتگر: معرفی برج های نارنج (4گانه)

پروژه نیرو زمینی ارتش در پهنه C منطقه 22 محدوده چیتگر تهران واقع شده است. این پروژه شامل 4 برج میباشد که هر برج شامل 490 واحد میباشد و به برج های چهارگانه نیز معروف است مجری این پروژه تعاونی مسکن مهندسی نیروی زمینی ارتش میباشد که تاسیس سال 1359 میباشد.

زمین های پهنه C بطور کلی در اختیار ارتش بوده و تعاونی های مختلفی در حال ساخت پروژه های انبوه میباشد برخی از این پروژه ها مربوط به سهام توانمندسازی ارتش میباشند که در کنار پروژه نیروی زمینی ارتش در حال بهره برداری هستند.

برج های نارنج نیرو زمینی ارتش
برج های نارنج نیرو زمینی ارتش

این پروژه ابتدا قرار بود 30 طبقه باشد اما در سال 95 تصمیم بر آن شد که طبقات اضافه شود و به 40 برسد متراژ پروژه نیرو زمینی ارتش 4 تیپ 93 ، 110 ، 121 و 141 و 150 متری میباشد. با بروزرسانی در مهرماه سال 1403، اولین برج تحویل موقت شده است و به فاصله 1 و 2 سال دیگر، برج های بعدی تحویل داده می شود.

توجه داشته باشید یکی از این برج های 4 گانه بنام پروژه نارنج 8 با شرایط متفاوتی در حال اجرا میباشد. این پروژه بر خلاف برج های دیگر از متریال لوکس و امکانات بروز استفاده خواهد شد و با توجه به نیاز منطقه به پروژه های مدرن تر ساخت و اجرای این پروژه با شرایطی متفاوت در حال ساخت و ساز می باشد و نسبت به امکانات روز در مناطق دیگر تقریبا کامل میباشد. و به همین دلیل در این مطلب به برج های نارنج 1،2 و 7 می پردازیم.

قیمت برج های نارنج نیرو زمینی ارتش

قیمت فروش برج های نارنج نیروی زمینی تبدیل به فروش متری شده است اما جزئیات مبلغ شامل واریزی+حق امتیاز است که باید به فروشنده پرداخت شود. توجه داشته باشید آخرین بروزرسانی اطلاعات در این بخش مربوط به آبان سال 1403 میباشد و زمان تحویل نوشته شده در این قسمت نسبت به تاریخ کنونی مشخص شده است.

  • قیمت برج نارنج 7 (اولین برج) پروژه نیرو زمینی ارتش:
متراژ (متر مربع) طبقه قیمت هر متر (تومان) قیمت کل (تومان)
141 25 ۷۰٬۹۲۱٬۰۰۰ ۱۰٬۰۰۰٬۰۰۰٬۰۰۰
121 20 ۶۵٬۲۸۹٬۰۰۰ ۷٬۹۰۰٬۰۰۰٬۰۰۰

قیمت های فوق برای واحد تکمیل و تجهیز شده است.

  • قیمت برج های دوم و سوم پروژه نیرو زمینی ارتش:
نوع برج محدوده قیمت (متری) مبلغ باقیمانده اقساط تاریخ تحویل
برج دوم (نارنج 2) شروع از 52 میلیون ماهانه 17 میلیون تا پایان پروژه برج 7 سال 1404
برج سوم (نارنج 1) شروع از 40 میلیون 800 میلیون اقساط باقی مانده 2 سال آینده

واحدها با طبقه و جهت مشخص می باشند و به همین دلیل برای محاسبه قیمت تمام شده تنها باید افزایش قیمت اقساط را تخمین زده و به قیمت اضافه کنید. اقساط باقی مانده در ادامه مشخص شده است.

اقساط پروژه نیرو زمینی ارتش در سال 1403 الی 1405

اقساط باقی مانده برای متراژ های مختلف به شرح زیر میباشد (در نظر داشته باشید که اقساط بصورت علی الحساب میباشد)

  • متراژ 93 متر : مبلغ 215.100.000 میلیون تومان. اقساط هر سه ماه 12 میلیون و ششصد هزار تومان
  • متراژ 110 متر: مبلغ 254.400.000 میلیون تومان. اقساط هر سه ماه 14 میلیون و نهصد هزار تومان
  • متراژ 121 متر : مبلغ 279.900.000 میلیون تومان. اقساط هر سه ماه 16 میلیون و چهار صد هزار تومان
  • متراژ 135 متر : مبلغ 312.300.000 میلیون تومان. اقساط هر سه ماه 23 میلیون و نهصد هزار تومان

پیش بینی می شود که با در نظر گرفتن علی الحساب بودن اقساط، برج دوم نیرو زمینی 300 میلیون تومان دیگر اقساط داشته باشد و برج آخر نزدیک به 800 میلیون تومان دیگر اقساط پرداخت نماید.

در حال حاضر تنها پروژه پدافند ارتش است که در پهنه سی، موقعیت مشابه با برج های نیرو زمینی واقع شده است که شرایط پرداخت اقساط طولانی مدت با پیش پرداخت کم دارد.

برج های اول و دوم نیروی زمینی ارتش
برج های اول و دوم نیروی زمینی ارتش

نقل و انتقال به صورت قطعی در دفتر تعاونی انجام می شود و به دلیل آنکه هر 4 بلوک این پروژه انتخاب واحد شده، جهت و طبقه نیز مشخص شده است فروش بر اساس قیمت هر متر میباشد که در جدول بالا آخرین قیمت معاملات این برج برایتان نوشته شده است. این انتخاب بر اساس اولویت واریزی و رتبه بندی اعضای پروژه بوده است که پیش از این مرحله رتبه بندی شده بودند.

موقعیت برج های نیرو زمینی روی نقشه

برج های نیرو زمینی ارتش در پهنه سی چیتگر واقع شده است که نام کلی آن شهرک چیتگر است. این محدوده در نزدیکی ایران مال واقع شده است و موقعیت مناسبی نسبت به آن دارد. شما می توانید فاصله برج های نیرو زمینی ارتش را نسبت به شاخص های منطقه 22 روی نقشه در تصویر زیر مشاهده فرمایید:

موقعیت برج های نیروی زمینی روی نقشه
موقعیت برج های نیروی زمینی روی نقشه

همانطور که در تصویر مشاهده می فرمایید موقعیت برج های نارنج نسبت به باغ موزه گیاهشناسی مناسب است که البته یکی از آخرین پروژه های ارتش در شمال آن در حال اجراست که البته کاهش ارتفاع داشته و اگر دیدی از برج های نیرو زمینی وجود داشته باشد، ممکن است باقی بماند.

امکانات برج ها

پروژه نیرو زمینی ارتش دارای امکاناتی از قبیل لابی مجلل و سیستم اطفاء و اعلام حریق، سیستم حفاظت و مانیتورینگ ساختمان، سالن اجتماعات چند منظوره، سالن ورزشی و بدنسازی و فضای بازی کودکان میباشد. 

برج های 1 الی 3 این پروژه دارای امکانات استاندارد با متریال یکسانی هستند و برج چهارم این پروژه که با نام نارنج 8 تعریف شده است به نحوی پروژه مدیران ارشد است که به صورت خصوصی توسط نپاسازه در حال اجراست و متریال لوکس به همراه مشاعات آبی خواهد داشت. در نهایت در پهنه سی ارتش برج هایی که تا کنون ساخته شده اند دارای امکانات استانداردی بوده اند. 

در محله های دیگر منطقه 22 مانند کوهک، نزدیک دریاچه و شمال اتوبان خرازی پروژه هایی با متریال و امکانات بروزی ساخته و یا در حال ساخت است اما در شهرک سی برج هایی که قدیمی تر شروع به عملیات ساخت کرده اند این امکانات را تعبیه نکرده اند و در نهایت برج های جدید دارای این امکانات میباشند.

  • پلان نقشه واحد های برج نیرو زمینی:

پلان نقشه واحدها در برج های نیرو زمینی ارتش را می توانید در تصویر زیر مشاهده فرمایید.

 

همچنین برای درک موقعیت برج های نارنج نیرو زمینی در پهنه سی می توانید نقشه پهنه سی چیتگر را نیز بررسی نمایید که جانمایی برج ها و پروژه ها در آن به صورت کامل مشخص شده است.

خلاصه وضعیت برج های نیروی زمینی ارتش (نارنج)

در این بخش خلاصه وضعیت برج های نیرو زمینی با نام های نارنج 7،2،1 را مشاهده می فرمایید. در صورت تغییر کلی در پروژه یا انتشار اعلامیه از سوی تعاونی این بخش بروزرسانی خواهد شد.

مشخصات پروژه  
سازنده تعاونی مسکن نزاجا
موقعیت پهنه C شهرک چیتگر
نحوه پرداخت اقساطی
اقساط هر 2ماه یکبار
زمان تحویل 1403-1405 بسته به برج
دسترسی همدانی- بلوار پژوهش
تعداد طبقات 30
تعداد واحدها 560
متراژ واحدها 93-110-121-135
اسکلت فلزی
در چه مرحله ای از ساخت برج اول نازک کاری نما- برج 2 نما – برج 3 اسکلت
زمان اتمام 1402-1403

زمان تحویل برج اول نیروی زمینی در سال 1403، برج دوم در سال 1404 و برج سوم در سال 1405 مشخص شده است. که در نهایت این زمان برای برج اول تاخیر خورده و به ترتیب احتمال به تاخیر خوردن برج های بعدی نیز وجود دارد. زمان تاخیر افتاده برای برج های نیروی زمینی 1 سال اعلام شده است.

برج های نیروی زمینی
برج های نیروی زمینی

این پروژه در پهنه C شهرک چیتگر، با دسترسی به همدانی و بلوار پژوهش و در مجاورت باغ ملی گیاه‌ شناسی واقع شده است. این پروژه شامل 4 برج به نام‌های برج 1، برج 2، برج 3 و برج 4 می‌باشد که در کل دارای 1260 واحد مسکونی می‌ باشد و نسبت به دیگر برج هایی که در شهرک چیتگر در حال ساخت میباشد زمان زودتری آماده و تحویل داده میشود. در تصویر زیر می توانید نمایی بسیار لوکس و مهندسی شده از برج های اجرا شده مشاهده فرمایید که در نهایت وجود چنین برج های در شهر تهران بی سابقه بوده است. 

بررسی آینده برج های نیرو زمینی

در حال حاضر با توجه به تحویل اولین برج و نزدیک شدن به تحویل برج دوم برج های نیرو زمینی، قیمت آن افزایش یافته و از حالت سرمایه گذاری خارج شده است. همین اتفاق برای برج های خرازی نیز روی داده است به نحوی که در سال گذشته قیمت آن متری 52 میلیون تومان بوده و امسال 70 میلیون قیمت گذاری شده است.

پهنه سی ارتش که به شهرک چیتگر نیز معروف است در واقع محدوده ای میباشد که کاملا متعلق به ارتش جمهوری اسلامی بوده است و در زمان برای استفاده به آنها داده شده است و پس از آن تبدیل به پادگان های نظامی شده است. بعد از چند سال و برای تامین نیاز مسکن کارکنان ارتش این زمین ها به تعاونی های مختلفی که همگی ارتشی هستند داده شده است.

برج نارنج 7 پروژه نیرو زمینی
برج نارنج 7 پروژه نیرو زمینی

در نتیجه تعاونی های مختلفی که وابسته به بخش های مختلفی همچون نیروی هوایی، نیروی دریایی و نیروی زمینی ارتش می باشد در این محدوده مشغول به ساخت و ساز هستند از این رو این محدوده را به نام شهرک ارتش میشناسند. ساخت و پیشرفت هر یک از این تعاونی ها با توجه به مدیریت و پیمانکار هر یک متفاوت است.

پس اگر قصد خرید و سرمایه گذاری در این محدوده را دارید باید به سراغ پروژه هایی بروید که در حال اجرا میباشد و مرحله ساخت آن ها عقب تر است تا بتوانید سودی حاصل از سرمایه گذاری خود در این مدت داشته باشید.

  • جمع بندی:

بیشترین آمار ساخت و تحویل پروژه ها در منطقه 22 تهران مربوط به ارتش است ، این ارگان بیشترین ساخت و ساز را در این محدوده انجام داده است و به همین دلیل تعداد زیادی از پروژه ها با نام تعاونی های مختلف ارتش وجود دارد. پروژه های مذکور زمان بیشتری را نسبت به دیگر پروژه های منطقه 22 برای ساخت پروژه طی کرده اند اما در نهایت به سرانجام رسیده اند.

بسیاری از پروژه های تعاونی ساز در منطقه 22 علی الخصوص در محدوده مروارید شهر چندین سال است که در مرحله خاک باقی مانده اند و بطور کلی پروژه های ارتش رزومه قوی را در منطقه 22 داشته اند. همچنین در نظر داشته باشید که برج های نیرو زمینی را می توان یک سازه ای دانست که دیگر تکرار نشود، برای اطلاع بیشتر می توانید ویدئو زیر را مشاهده فرمایید که از مراحل ساخت برج ها می باشد.

سرعت ساخت و ساز ارتش در این منطقه نسبت به سپاه بسیار کندتر است اما در نهایت تعداد پروژه ها بیشتر میباشد و البته در حال حاضر تمامی پروژه های جدید بر خلاف پروژه های قدیمی که اجرا شده است دارای امکانات و متریال لوکس می باشد.

در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر در مورد پروژه های ارتش در منطقه 22 با شرایط پرداخت اقساطی و دیگر پروژه ها با کارشناسان ما در تهران برج تماس حاصل فرمایید.

 

در صورت نیاز به مشاوره،اطلاعات خود را وارد نمایید. اگر در ساعات اداری باشیم، به سرعت تماس خواهیم گرفت.

پروژه های مرتبط

5 دیدگاه دربارهٔ «پروژه نیرو زمینی ارتش چیتگر: معرفی برج های نارنج (4گانه)»

  1. محمود رحیمیان

    بسیار عالی بود اطلاعات داده شده با توجه به اسامی پروژه های زیاد ادم فقط نمیداند با کدام تعاونی قرار داد ببندد ولیکن من احساس میکنم که تعاونی های ارتش برای برجهای یک تا چهار قلبل اطمینان هستند

    1. سلام وقت بخیر، اگر دچار سردرگمی برای انتخاب پروژه شدید ما میتونیم بر اساس نیازتان شما را راهنمایی کنیم.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا
تماس با کارشناس فروش پروژه